Πριν το κλείσιμο της συνεργασίας σας μαζί μας ίσως σας φανεί χρήσιμο να διαβάσετε τις απαντήσεις μας σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε:

Με τι είδους φωτογραφίσεις ασχολείστε;

Αναλαμβάνω φωτογράφιση και κινηματογράφηση κάθε γεγονότος/ εκδήλωσης, όπως γάμοι, βαπτίσεις, αρραβώνες, πολιτιστικές εκδηλώσεις κ.α., καθώς επίσης και φωτογραφίσεις εγκυμοσύνης, νεογέννητου, μόδας, διαφημιστικές κ.α.

Ποιο είναι το στυλ φωτογράφισης σας;

Κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης ενός γεγονότος θέλω να αποτυπώνω πραγματικές στιγμές, γι’ αυτό σπάνια θα δείτε να σας μονοπωλώ το ενδιαφέρον. Ο αυθορμητισμός και η έμφαση στη λεπτομέρεια είναι αυτά που θα κυριαρχούν στο τελικό αποτέλεσμα σας, ώστε να σας θυμίζει στο πέρασμα των χρόνων όλες εκείνες τις μικρές και μεγάλες στιγμές του γεγονότος σας.

Σε ποιες περιοχές αναλαμβάνετε φωτογραφίσεις;

Έπειτα από σχετική συνεννόηση αναλαμβάνω φωτογραφίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Κρατάτε αρχείο της δουλειάς σας;

Ναι, ακόμη και μετά την παράδοση του υλικού κρατάω back up αρχείο για τουλάχιστον 1-2 χρόνια.

Πότε πρέπει να κλείσουμε τη συνεργασία μας;

Εδώ κολλάει η έκφραση ” Το γοργόν και χάριν έχει”. Όσο πιο σύντομα κλείσετε τη συνεργασία μας μαζί μου για το δικό σας ξεχωριστό γεγονός, τόσο πιο σίγουροι θα είστε ότι κάποιος άλλος δεν θα το κάνει πριν από εσάς. Το ασφαλέστερο είναι μόλις γνωρίζετε τις λεπτομέρειες του γεγονότος που θέλετε να καλύψω (όπως ημερομηνία και περιοχή) να δεσμεύσετε την ημερομηνία σας, κάτι το οποίο γίνεται με την καταβολή της προκαταβολής.

Σε ενδεχόμενο αναβολής ή ακύρωσης τι συμβαίνει με τα χρήματα αυτά (προκαταβολή);

Σε περίπτωση που υπάρξει αναβολή της φωτογράφισης η συμφωνία μας και τα χρήματα που θα έχετε δώσει έως τότε θα διατηρηθούν για την νέα σας ημερομηνία, με την προϋπόθεση πως αυτή η νέα ημερομηνία θα έχει κλειστεί σε συνεννόηση μαζί μας ώστε να υπάρχει διαθεσιμότητα. Σε ένα ενδεχόμενο ακύρωσης της συνεργασίας μας για οποιοδήποτε λόγο και υπό οποιαδήποτε συνθήκη η προκαταβολή δεν επιστρέφεται. Εάν ωστόσο είναι εφικτό και το επιθυμεί το ζευγάρι μπορεί με τα χρήματα που έχει δώσει να επιλέξει μια άλλη υπηρεσία.

Τι ισχύει με τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών;

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πνευματικής μου ιδιοκτησίας. Φυσικά, με την παράδοση του υλικού σε εσάς σας δίνω την άδεια να εκτυπώσετε οτιδήποτε θέλετε ή να αναρτήσετε εικόνες και βίντεο στο ίντερνετ. Αν όμως θελήσετε να δώσετε το υλικό αυτό προς εκμετάλλευση τρίτων ή για διαφημιστικούς σκοπούς θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μου. Επίσης ως δείγματα δουλειάς μου ενδέχεται να υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο στις σελίδες μας, όπου απεικονίζεστε. Εάν δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο μπορείτε να με ενημερώσετε και θα κάνω απόλυτα σεβαστή την επιθυμία σας.