Η εγκυμοσύνη είναι μια από τις πιο πολύτιμες περιόδου στην ζωή μιας γυναίκας. Είναι οι τελευταίες στιγμές λίγο πριν κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μωρό σου που περίμενες εδώ και πολλούς μήνες! Σίγουρα ανυπομονείς, σίγουρα έχεις πολύ άγχος και πολλές λεπτομέρειες να τακτοποιήσεις ώστε να είσαι έτοιμη για τη μεγάλη στιγμή που πλησιάζει. Τότε είναι που δεν πρέπει να παραλείψεις να κάνεις τη φωτογράφιση εγκυμοσύνης, ώστε να κρατήσεις για πάντα ζωντανές αυτές τις στιγμές ευτυχίας.

Μια καλή στιγμή για να μας καλέσεις είναι στα τέλη του 7ου μήνα ή στις αρχές του 8ου μήνα καθώς αυτή η φωτογράφιση ιδανικά πραγματοποιείται στα μέσα με τέλη του 8ου μήνα. Μπορεί να γίνει στο σπίτι σας που ετοιμάζετε πως και πως για να υποδεχθεί το νέο μέλος, ειδικά αν ετοιμάζετε και το παιδικό δωμάτιο, ή και σε εξωτερικό χώρο, όπου το φυσικό φως και η ομορφιά της φύσης θα συναντήσουν τις φωτογραφικές δεξιότητες μας και θα κάνουν τα μαγικά τους.

[fat_adv_gallery layout_type=”masonry” display_type=”full” popup_type=”magnificPopup” data_source=”list_id” column=”3″ padding=”col-padding-5″ gallery_ids=”109019″]

«Συγχαρητήρια!» Αυτό είναι κάτι που ακούτε από όλους τους αγαπημένους σας ανθρώπους για τον ερχομό του καρπού σας! Φυσικά είναι ένα συγκλονιστικό γεγονός στη ζωή σας και ένα νεογέννητο μωρό αλλάζει διαρκώς, από μέρα σε μέρα, έχει αλλάξει, έχει μεγαλώσει! Αυτό το μικρό φατσάκι δεν θα είναι τόσο μικρό για πάντα, μπορείτε όμως να χαρείτε αυτές τις πολύτιμες στιγμές και φυσικά είμαστε και εμείς εδώ, δίπλα σας, ώστε να αποτυπώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία.

 

Η κατάλληλη περίοδος για μια τέτοια φωτογράφιση είναι από τις  7-15 ημέρες περίπου, αφότου έχει γεννηθεί. Συχνά, εμείς τη συνοδεύουμε και με φωτογράφιση στο μαιευτήριο. Για όσους φοβούνται ότι είναι νωρίς, θα πρέπει να σημειωθεί πως ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και αν αφήσετε τον καιρό να περάσει ίσως χάσετε την ευκαιρία να αποτυπώσετε για πάντα αυτές τις πρώτες στιγμές. Το μωρό σας είναι απόλυτα ασφαλές. αφού αυτή η φωτογράφιση γίνεται συνήθως στο σπίτι. Σε αυτήν την ηλικία συνήθως τα μωρά κοιμούνται βαθιά και δεν θα ταλαιπωρηθούν καθόλου, ενώ επιπλέον σύμφωνα με τους ειδικούς από τις 8 ημέρες του μωρού εμφανίζονται οι κολικοί πόνοι, οπότε όσο νωρίτερα γίνει η φωτογράφιση αυτή τόσο πιο ξεκούραστα και όμορφα θα περάσετε εσείς και το μωράκι σας.

Το ιδανικό λοιπόν είναι να μας καλέσετε και να προγραμματίσουμε τη φωτογράφιση όταν είστε ακόμα έγκυος. Ιδανικά, αν έχετε επιλέξει και φωτογράφιση εγκυμοσύνης, τότε σχεδιάζουμε μαζί σας και την φωτογράφιση νεογέννητου.

[fat_adv_gallery layout_type=”masonry” display_type=”full” popup_type=”magnificPopup” data_source=”list_id” column=”4″ padding=”col-padding-5″ gallery_ids=”85591″]